Creșterea competitivității INCEPTA CONSULTING S.R.L. prin servicii de prelucrarea datelor și activități conexe

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

FAQ – Intrebari frecvente

Puteti creea un cont gratuit selectant subscriptia Work meter Freemium aflata pe pagina aceasta

Selectati cumpara acum, completati toate datele cerute si ulterior dupa ce contul va fi aprobat veti primii o parola temporara (care va putea fi schimbata in paltforma ulterior) pe adresa de email folosita la inregistrare.

Daca subscriptia premium trebuie sa includa mai multi utilizatori (angajati) trebuie sa completati formularul aflat aici petru a primii o cotatie de pret. Dupa completarea datelor, in cel mult 48 de ore veti primi o oferta personalizata pentru cerintele dumneavoastra.

Sunt disponibile doua tipuri de subscriptii: Freemium (gratuit) si Premium (22 Lei / Utilizator / Luna)

Folosind link-ul pus la dispoziție pentru a accesa aplicația web, se accesează platforma folosind credențialele create de administrator.

După autentificarea în platformă, din dashboard-ul acesteia, se poate descărca fișierul cu extensia .msi a aplicației de monitorizare, care este customizat pentru fiecare cont și include locația pentru stocare a contului. Fiecare fișier Agent .msi este customizat ca să reporteze datele doar către contul asignat.

Modulul Agent rulează pe stații de lucru având sistem de operare Windows Xp, Windows 7, Windows 8, Windows 10 (versiunile pe 32 biti și 64 biti) și Mac OX S. Modulul Agent poate fi descarcat din dashboard-ul contului personal.

Pentru instalarea aplicației de monitorizare se accesează iconița de „Setup” descărcată din platformă.

După instalare, următorea fereastră va fi activă pentru a monitoriza activitatea de pe stația de lucru pe care a fost instalată, pe utilizatorul respectiv.

Modulul Agent colectează în mod specific care site-uri sunt vizualizate, ce aplicații sunt utilizate și ce perioadă de timp se petrece pe aceste site-uri și aplicații.

Odată instalate, conturile sunt unice, fiind asignate doar unui singur utilizator, pe o singura stație de lucru. Modulul Agent stochează și permite transmiterea informațiile către anumite conturi.

Modulul Agent pornește automat procesul: atunci când depistează o nouă sesiune de accesare, se va lansa. Totoodată, Modulul Agent manipulează toate comunicațiile cu serviciul back-end pentru a manipula operațiunile de intrare/ieșire pentru stocarea locală de date. Modulul Agent menține câteva cozi necesare pentru a trimite log-urile de date și capturile de ecran către Modulul back-end.

Instalarea la distanta este disponibila pentru Modulul Agent. Aceasta pune la dispoziție un mecanism de push al Agentului către stațiile de lucru individuale dintr-o rețea Microsoft Active Directory. Drepturile administrative asupra stației de lucru țintă sunt obligatorii.

Modulul Agent include un mecanism de update automat și verifică periodic dacă există update-uri disponibile.

Pentru plata subscriptiilor se pot folosii carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard sau se paote folosii Apple pay / G Pay (toate platile vor fi procesata de catre Viva Wallet).