Creșterea competitivității INCEPTA CONSULTING S.R.L. prin servicii de prelucrarea datelor și activități conexe

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Creșterea start-upului în dezvoltare de software

Ai un Start-up în Dezvoltare Software?

Cum crești un start-up în IT, cu ajutorul softului de analiză a productivității

Ești de părere că simpla îndeplinire a task-urilor și respectarea deadline-urilor sunt suficiente pentru dezvoltarea start-upului tău? 

Un instrument care analizează productivitatea echipei tale și oferă rapoarte complexe pentru optimizarea întregului proces de dezvoltare, este cheia spre atingerea obiectivelor finale. 

Iată cum crești un start-up de dezvoltare software prin intermediul acestui instrument inovator:

1. Alegi instrumentul potrivit:

Primul pas, selectezi softul de analiză a productivității care se potrivește nevoilor specifice start-upului tău. Ca de exemplu, o imaginea clară a modului în care se lucrează în compania ta, monitorizarea orelor de lucru, a comportamentelor de productivitate a angajaților, a blocajelor, etc. Facilități care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale, mai ales dacă există angajați care lucrează de acasă.

2. Fii transparent cu echipa ta:

Acum că ai ales softul, integrează-l în firma ta. Un proces simplu, care n-ar trebui să dureze mai mult de 2 minute. 

 • Asigură-te că întreaga echipă este informată cu privire la beneficiile transparenței. 
 • Exemplifică modul în care datele de productivitate pot contribui la îmbunătățirea proceselor și la eficientizarea muncii lor. 

Exemplu: planuri de acțiune, bazate pe decizii informate și optimizarea comportamentelor, bazate pe analiza perspectivelor în context.

3. Observă munca fiecăruia prin rapoartele de analiză din aplicație:

 • Utilizează funcțiile de monitorizare pentru a urmări progresul individual al membrilor echipei și pentru a evalua eficiența fiecărui membru. 
 • Aceasta te poate ajuta să identifici piedicile și să remediezi slăbiciunile la nivel de echipă. 

Exemplu: capturile de ecran realizate de aplicație, în momentele presetate de tine, îți oferă imaginea clară a activității fiecărui angajat.

4. Optimizează fluxul de muncă:

 • Analizează datele oferite de soft pentru a identifica potențialele puncte slabe și blocaje în fluxul de muncă. 
 • Optimizează procesele pentru a reduce timpul pierdut și pentru a eficientiza întregul ciclu de dezvoltare software.

Exemplu: alarmele presetate de tine, îți vor semnala activitățile din firma ta, care duc la compromiterea planului inițial. 

5. Gestionează proiectele și timpul:

 • Softurile de analiză a productivității facilitează planificarea proiectelor și distribuirea eficientă a timpului, prin informațiile referitoare la tiparele de lucru ale angajaților.
 • Utilizând aceste funcții, vei estima mai precis termenele de livrare a proiectelor și vei preveni suprasolicitarea echipei.
 • Afli inclusiv care sunt orele productive și neproductive, a fiecărui angajat în parte.

6. Motivează echipa:

 • Folosește datele colectate pentru a recunoaște eforturile individuale ale membrilor echipei și pentru a încuraja o cultură a performanței. 
 • Motivarea angajaților contribuie la un mediu de lucru pozitiv și la creșterea eficienței.

7. Îmbunătățește continuu:

 • Odată ce ai implementat un soft de analiză a productivității, monitorizează constant rezultatele și analizează feedback-ul echipei. 
 • Ajustează strategiile în funcție de schimbările în fluxul de muncă și adaptează-te nevoilor proiectelor de dezvoltare software.

 

Într-o lume în care fiecare secundă contează, softurile de analiză a productivității devin un instrument esențial pentru dezvoltarea unui start-up de dezvoltare software. Alegerea, implementarea și utilizarea acestor instrumente în mod inteligent nu numai că sporesc eficiența, ci și contribuie la succesul pe termen lung al afacerii tale în domeniul tehnologiei. 

Prin urmare, implementarea acestei soluții reprezintă un pas esențial în direcția unei dezvoltări durabile și prospere, ale firmei tale.

Verifică dacă Work-Meter este soluția potrivită pentru tine, accesând secțiunea “Funcționalități” de pe site. Primești 30 de zile gratuite, pentru a te convinge de beneficiile aplicației.

Creșterea start-upului în dezvoltare de software

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Subscribe today

Subscribe our Newsletter

Dolor sit Mollitia harum ea ut eaque velit.

Trending now

Popular Blog Posts

Dolor sit Mollitia harum ea ut eaque velit.